fbpx
Бесплатна достава за нарачка над  3000ден.

Прикажувам 1–12 од 70 резултати

Пластика

Прикажи 12 20 30 All

Саксии каскада за вертикална градина Saksii kaskada Vertikalna gradina

Саксија Coubi 20*13см 1,4л пластична без тасна 91464

црна

Саксија Coubi 36*13см 3,8л орхидеја пластика сјајна 92027

бела
црна

Саксија Coubi ф13*17см 1,6л орхидеја 92188

Саксија Аурора 22 х22 х 46см со влошка / Saksija AURORA so vloska

бела
крем
моха
сива
антрацит

Саксија Аурора 28×28*58см со влошка / Saksija AURORA so vloska

бела
крем
моха
сива
црна

Саксија Бамбо 16*13см/1 пластика / Saksija “BAMBO” B224-1

бела
виолетова
зелена
кафеава
крем
сива
црвена
црна

Саксија Бамбо 19*16см/2 пластика / Saksija “BAMBO” B224-2

бела
кафеава
киви
крем
лила
сива
црвена
црна