fbpx
Бесплатна достава за нарачка над  3000ден.

Пластична саксија со екстра квалитет и декоративен дизајн кој одговара на секое место!

Саксиите имаат рачки кои може да се користат за повеќе намени.

Oтпорна на UV зраци и ниски температури