Бесплатна достава за нарачка над  3000ден.

Пластична саксија со екстра квалитет и едноставен дизајн кој одговара на секое место!

Саксиите имаат одвод за вода кој се затвара со гумичка доколку ги користете во вашиот дом!

Oтпорна на UV зраци и ниски температури.

Kaпацитет: 5л

Димензии: 40см х 14см