Бесплатна достава за нарачка над  3000ден.

Се прикажуваат сите 10 резултати

беж

Прикажи 12 20 30 All

Жардинерија кука Верона 40см -5,5л/ Zardinerija kuka Verona

бела
киви
крем
лила
моха
црвена
црна
беж
пудра

Саксија Виола ф12*10см 0,9л пластична со внатрешна тасна 595127 saksija viola

крем
розе
светло плава
антрацит
беж
кајсија
лаванда
таракота
темно зелена

Саксија Виола ф15*13 1,8л пластична со внатрешна тасна 595134/Saksija Viola

крем
розе
светло плава
антрацит
беж
кајсија
лаванда
таракота
темно зелена