fbpx
Бесплатна достава за нарачка над  3000ден.

Се прикажуваат сите 9 резултати

кајсија

Прикажи 12 20 30 All

Саксија Виола ф12*10см 0,9л пластична со внатрешна тасна 595127 saksija viola

крем
розе
светло плава
антрацит
беж
кајсија
лаванда
таракота
темно зелена

Саксија Виола ф15*13 1,8л пластична со внатрешна тасна 595134/Saksija Viola

крем
розе
светло плава
антрацит
беж
кајсија
лаванда
таракота
темно зелена

Саксија Виола ф18*16см 3л пластична со внатрешна тасна 595141 Saksija viola

крем
розе
светло плава
антрацит
беж
кајсија
лаванда
таракота
темно зелена

Саксија Виола ф20 плитка со ногарки Saksija viola

крем
светло плава
антрацит
беж
кајсија
лаванда
таракота
темно зелена

Саксија Виола ф21*18см 5л пластична со внатрешна тасна 595158 Saksija viola

крем
светло плава
антрацит
беж
кајсија
лаванда
таракота
темно зелена

Саксија Виола ф24см плитка со ногарки Saksija viola

крем
светло плава
антрацит
беж
кајсија
лаванда
таракота
темно зелена

Саксија Виола ф25*22см 8л пластична со внатрешна тасна 595349 saksija viola

крем
розе
светло плава
антрацит
беж
кајсија
лаванда
таракота
темно зелена