Бесплатна достава за нарачка над  3000ден.

Прикажувам 1–12 од 123 резултати

Саксии

Прикажи 12 20 30 All

Жардинериja кука саксија за ограда 20*17см-3л/zardinerija saksija na zakacuvanje na ograda

бела
кафеава
киви
крем
лила
сива
црвена
црна

Жардинерии Gerbet trio

Жардинерија – Gerber 4л

Жардинерија – Gerber 8,7l

Жардинерија – чипка

Жардинерија 35см

Жардинерија 50см-9л дрво декор/zardinerija 50sm dekor drvo 9l

бела
златна
киви
лила
сива
црвена
црна

Жардинерија Виена 50sm 14л Zardinerija viena

киви
крем
моха
сива
антрацит

Жардинерија гербер 22см- 1,2л/zardinerija gerber

зелена
кафеава
киви
моха

Жардинерија грација декор 58см Zardinerija gracija dekor

Жардинерија Грација со ногарки 58см Zardinerija gracija so nogarki