Бесплатна достава за нарачка над  3000ден.

Прикажувам 1–12 од 28 резултати

моха

Прикажи 12 20 30 All

Жардинерија 50см-9л дрво декор/zardinerija 50sm dekor drvo 9l

бела
златна
киви
лила
сива
црвена
црна

Жардинерија Виена 50sm 14л Zardinerija viena

киви
крем
моха
сива
антрацит

Жардинерија гербер 22см- 1,2л/zardinerija gerber

зелена
кафеава
киви
моха

Жардинерија кука Верона 40см -5,5л/ Zardinerija kuka Verona

бела
киви
крем
лила
моха
црвена
црна
беж
пудра

Жардинерија Монако 50*20*24см 003409 Zardinerija Monako

крем
моха
розе
сива
цигла
црвена
црна