Карактеристики
Главните | |
Продуцент | Пасабахче |
Горен дијаметар | 70 мм |
Висина | 175 мм |
Материјал | Стакло |
Закажување | За коктели |
Волумен | 380 мл |
Погоден за перење во машина за миење садови | дозволено |
Теми на декор, цртежи | Без декорација |
Боја | Транспарентен |
- Пасабахче прибор за јадење
Од античките времиња, еден од најпопуларните материјали што се користат за правење садови е стаклото. Денес, турската компанија Пасабахче, која произведува стаклени садови повеќе од 50 години, е едно од водечките претпријатија меѓу европските земји. „Пашабахче“ е глобален бренд за производство на модерни и висококвалитетни садови од издржливо стакло. Производство на јадења од Пасабахче се организира и во Русија и Бугарија. Концернот за производство на стакло Сисекам беше создаден од Пасабахче во 1935 година. Секоја година, продуктивноста на фабриките ги радува нивните потрошувачи со огромни серии стакло Пасабахче во износ од околу 4 милиони. Таквата продуктивност е предизвикана од големата побарувачка на пазарот за садови. Благодарение на модерниот дизајн, пријатните цени и постојаниот квалитет, Пасабахче е конкурентна компанија и во Русија. Издржливоста на садовите „Pashabahche“ ви овозможува да го задржите производот непроменет долги години. Технологијата за производство на стакларија во Пасабахче се чува во тајност од надворешни лица. Но, познато е дека целиот производ е доста отпорен на удари и отпорен на топлина. Сите јадења се подложени на строга контрола на квалитетот. Сепак, користејќи ги производите на оваа компанија, јасно е дека долгогодишното искуство ги направило беспрекорни. Употребата на стакларија Пасабахче гарантира зачувување на вкусот на храната и нејзините други карактеристики.
- ПРЕДНОСТИ НА приборот Пасабахче:
- калено стакло;
- висока хигиена;
- погоден за перење во машини за миење садови;
- отпорност на гребнатини;
- функционалност и максимална заштеда на простор;
- Купувањето стакло Pasabahce KAPRI KOKTEL 44872 во нашата продавница е лесно и нема да одземе многу време.
Критики
Нема критики сеуште.